حق چو دید آن نور مطلق در حضور
آفرید از نور او صد بحر نور
آفرینش را جز او مقصود نیست
پاک دامن تر زاو موجود نیست
میلاد نبی اکرم (ص) و امام صادق(ع)گرامی باد
-----
حق چو دید آن نور مطلق در حضور
آفرید از نور او صد بحر نور
آفرینش را جز او مقصود نیست
پاک دامن تر زاو موجود نیست
میلاد نبی اکرم (ص) و امام صادق(ع)گرامی باد
-----
سیدهادی حسینی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در سوادکوه با اشاره به اینکه جمعیت کشور در حال نزول است، اظهار داشت: در جمعبندی کلی شاهد ریزش جمعیت کشور هستیم که هشدار مقام معظم رهبری در سخنرانی سال گذشته خراسان شمالی بیانگر لزوم توجه به آن بوده است.
نماینده سوادکوه، سوادکوه شمالی، قائمشهر، جویبار و سیمرغ در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سئوال خبرنگار خبرگزاری فارس درباره کاهش جمعیت شهرستان سوادکوه و سوادکوه شمالی در سرشماری سال 1390 نسبت به سرشماری سال 1385، افزود: امکانات رفاهی، کوهستانی بودن سوادکوه، اشتغال و توسعهنیافتگی از علل کاهش جمعیت در شهرستان سوادکوه و سوادکوه شمالی است.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: عدم گازرسانی به آلاشت، ولو پی و کسلیان، لفور، راستوپی، منطقه سنگ ده و کوهستانی بودن شهرستان سوادکوه به عنوان یکی از دلایل مهاجرت و کاهش جمعیت در سوادکوه است.
حسینی با اشاره به اینکه اشتغال از مهمترین شاخصهای ماندگاری، تثبیت جمعیت و امید به زندگی محسوب میشود، گفت: شهرستان سوادکوه در گذشته میزبان اشتغال کارگران و کارکنان از استانهای مختلف کشور بوده است که اشتغالزایی پایین موجب شده است تا شاهد کاهش جمعیت باشیم.
نماینده سوادکوه و قائمشهر در مجلس شورای اسلامی با یادآوری اینکه راهآهن، چوب سنگ ده، زغال سنگ البرز مرکزی، اشباع تراورس لاجیم و شیرگاه ، دامداری سنتی با قدمت هزار ساله در سوادکوه موجب اشتغالزایی فراوانی شده بود، افزود: ایجاد شهرکهای صنعتی بشل و شورمست و ناحیه صنعتی اسلامآباد و فعالیتهای دیگر اقتصادی نتوانسته است اشتغالزایی را احیا و جمعیت را تثبیت کند.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه اشتغالزایی مهمترین تدبیر برای تثبیت جمعیت در سوادکوه است، خاطر نشان کرد: با سرعت و شدت اشتغالزایی در چوب فریم، البرز مرکزی و کک سازی و زغال شویی و معدن، اشباع تراورس و شهرکهای صنعتی را پیگیری میکنیم.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری ، سیف الله فرزانه در حاشیه کارگروه گردشگری مازندران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مستند نگاری 2 هزار و800 اثر فرهنگی در مازندران انجام شده که از این میزان دو هزار و 500 اثر شناسایی شده است.
وی با بیان اینکه تاکنون 635 اثر مازندران در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است، تصریح کرد: بناها، تپه های تاریخی از مهم ترین آثار فرهنگی مازندران است.
فرزانه با بیان اینکه 251 اثر در مازندران از سال 85 تاکنون شناسنامه دریافت کردند، گفت: پرونده لاجیم و رسکت برای ثبت در فهرست آثار جهانی در حال آماده سازی است.
وی بیان کرد: ثبت باغ 30 هکتاری رامسر، مسجد فرح آبادساری در کنار برج لاجیم و رسکت از دیگر شاخص های میراث فرهنگی مازندران است.
فرزانه با اشاره به اینکه عباس آباد بهشهر در فهرست آثار جهانی ثبت شده است، تاکید کرد: دماوند به عنوان نخستین اثر در لیست آثار ملی به ثبت رسید و پس از آن 11 اثر دیگر ثبت شد.
وی بیان کرد: استخر پشت نکا، چشمه سورت ساری ، پلور آمل و دریاچه ولشت از دیگر آثار میراث فرهنگی مازندران است.
مراسم رحلت نبی مکرم اسلام و شهادت امام حسن مجتبی (ع) ، همراه با سینه زنی و دسته روی
زمان : سه شنبه 92.10.10 از ساعت 10صبح
بصرف ناهار
مکان : حسینیه امام خمینی (ره) روستای لاجیم